Marion

Marion Kant

Na het afronden van mijn hbo-opleiding in Breda ben ik het bedrijfsleven ingegaan. Sinds januari 2022 ben ik werkzaam bij Comfort Vermogensbeheer. Mijn taak is onder andere de vermogensbeheerders van Comfort ondersteunen en waarbij ik ook regelmatig telefonisch contact met u zal hebben.

In mijn vrije tijd ben ik geregeld op het voetbalveld te vinden en vind ik het erg leuk om samen met mijn gezin op pad te gaan. Wandelen met onze zoon vind ik ook erg leuk!

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.