1

Comfort Vermogensbeheer beleggingsseminar 2023

Op maandag 30 oktober organiseren wij het tweede Comfort Vermogensbeheer beleggingsseminar met interessante sprekers en een gezellige afsluiter. Het programma van dit seminar is als volgt:

  • 16:30 Ontvangst
  • 17:00 Welkomstwoord
  • 17:10 Lezing Henk Grootveld; Head Trends Investing bij Lombard Odier
  • 17:50 Lezing Marco van den Bosch; Chief Commercial Officer bij Pal-V ('s Werelds eerste vliegende auto)*
  • 18:30 Napraten met een hapje en drankje, mogelijkheid tot rondleiding langs de collectie auto's

* Korte introductievideo Pal-V: https://www.youtube.com/watch?v=oqdlrf3N78I

Locatie: Louwman's Toyota World, Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonksveer

Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn. Mocht u samen met uw partner of een introducé willen komen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Onderstaand kunt u uzelf aanmelden:

Inschrijven

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacystatement pagina voor meer informatie.

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en we zien u graag bij het beleggingsseminar.

Met vriendelijke groet,
Team Comfort Vermogensbeheer

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.