gabrielle-henderson-HJckKnwCXxQ-unsplash

Laat u adviseren

Voordat u de keuze maakt om via een lijfrente aanvullend pensioen op te bouwen, adviseren wij u vooraf advies in te winnen bij een financieel adviseur om na te gaan wat uw mogelijkheden zijn en om te bespreken of een lijfrente voor u de best passende manier van een pensioenaanvulling is.

Ook als u de opgebouwde waarde van een reeds bestaande lijfrenterekening of lijfrenteverzekering wenst over te boeken naar Comfort Vermogensbeheer, adviseren we u dit in samenspraak met een financieel adviseur te doen. Samen met uw adviseur kunt u dan bespreken wat de fiscale mogelijkheden en consequenties zijn van zo’n waardeoverdracht.

Als u de keuze gemaakt heeft om door middel van beleggen uw gewenste pensioenaanvulling te realiseren, bepaalt u samen met uw adviseur aan de hand van uw persoonlijke situatie, wensen en risico acceptatie welk beleggersprofiel voor u van toepassing is (variërend van defensief tot offensief). Aan de hand van dit beleggersprofiel vindt vervolgens door Comfort Vermogensbeheer de vermogensverdeling van uw lijfrentekapitaal plaats.

Uiteraard kunnen ook wij u in contact brengen met een financieel adviseur die u kan informeren over de fiscale mogelijkheden en u kan adviseren met betrekking tot de gewenste en passende pensioenoplossing.

Wat kunt u verwachten

Sinds 1982 actief in vermogensbeheer

Ervaren

Sinds 1982 actief in vermogensbeheer

Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar

Korte lijnen

Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar

Ervaar dat uw vermogen in juiste handen is

Gesprekspartner

Ervaar dat uw vermogen in juiste handen is

We zijn aangesloten bij de DSI en KiFiD

Hoge kwaliteitseisen

We zijn aangesloten bij de DSI en KiFiD

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.