northfolk-Ok76F6yW2iA-unsplash

Lijfrenterekening

In de achterliggende jaren is de vraag naar flexibele pensioenoplossingen toegenomen. Daarom is het voor banken en vermogensbeheerders mogelijk gemaakt om ook lijfrenteproducten aan te bieden. We noemen dit een lijfrenterekening, een alternatief voor de lijfrenteverzekering. De lijfrenterekening bieden we alleen aan voor vermogensopbouw. Voor uitkerende lijfrentes hebben we uitstekende alternatieven.

Zoals de naam al aangeeft is er bij een lijfrenterekening geen sprake van een verzekering. Risico’s kunnen dus niet worden afgedekt. Aanvankelijk werden er met name spaarvormen van de lijfrenterekening afgesloten. Maar door de steeds lagere spaarrente heeft het traditionele spaarproduct veel van zijn glans verloren en is een beleggingslijfrenterekening een goed alternatief gebleken.

De beleggingslijfrenterekening is een aantrekkelijk alternatief om de gewenste aanvulling op uw pensioeninkomen te realiseren. Vooral vanwege de grote mate van flexibiliteit en de transparantie. Opbouwen van uw gewenste pensioenvermogen kan door middel van periodieke stortingen of het storten van een éénmalig bedrag. Maar ook voor reeds opgebouwd lijfrentevermogen (lijfrenterekening of lijfrenteverzekering) waar de rentevergoeding het nulpunt nadert, is deze beleggingslijfrenterekening een prima alternatief.

De kosten die betrekking hebben op het beleggen van een lijfrenteverzekering zijn terug te vinden op onze website onder KostenBeleggen.

Wat kunt u verwachten

Sinds 1982 actief in vermogensbeheer

Ervaren

Sinds 1982 actief in vermogensbeheer

Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar

Korte lijnen

Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar

Ervaar dat uw vermogen in juiste handen is

Gesprekspartner

Ervaar dat uw vermogen in juiste handen is

We zijn aangesloten bij de DSI en KiFiD

Hoge kwaliteitseisen

We zijn aangesloten bij de DSI en KiFiD

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.