helloquence-51716-unsplash

Beleid belangenconflicten

Op grond van wet- en regelgeving zijn financiële ondernemingen verplicht te beschikken over procedures en maatregelen voor het voorkomen van en omgaan met belangenconflicten. Deze verplichting geldt ook voor Comfort Vermogensbeheer B.V. In dit document is de samenvatting van het beleid inzake belangenconflicten opgenomen. Hierin is terug te vinden welke mogelijke belangenconflicten kunnen optreden en de maatregelen die Comfort heeft genomen om het belang van de cliënt te beschermen.

Wat kunt u verwachten

Sinds 1982 actief in vermogensbeheer

Ervaren

Sinds 1982 actief in vermogensbeheer

Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar

Korte lijnen

Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar

Ervaar dat uw vermogen in juiste handen is

Gesprekspartner

Ervaar dat uw vermogen in juiste handen is

We zijn aangesloten bij de DSI en KiFiD

Hoge kwaliteitseisen

We zijn aangesloten bij de DSI en KiFiD

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.