stefan-stefancik-257625-unsplash (1)

Beleggingsbeleid

Wij van Comfort Vermogensbeheer B.V. vinden het erg belangrijk om transparant en open te zijn hoe we met de beleggingen omgaan. In dit document wordt in algemene bewoordingen een toelichting gegeven over de invulling van ons beleggingsbeleid. Dat doen wij bewust op hoofdlijnen omdat beleggen maatwerk is en geen cliënt dezelfde is. U bent bij ons dan ook geen ‘nummer’. Uw persoonlijke situatie is leidend voor onze dienstverlening. In een persoonlijk gesprek gaan we graag dieper in op het door ons gevoerde beleggingsbeleid indien u daar behoefte aan heeft.

Wat kunt u verwachten

Sinds 1982 actief in vermogensbeheer

Ervaren

Sinds 1982 actief in vermogensbeheer

Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar

Korte lijnen

Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar

Ervaar dat uw vermogen in juiste handen is

Gesprekspartner

Ervaar dat uw vermogen in juiste handen is

We zijn aangesloten bij de DSI en KiFiD

Hoge kwaliteitseisen

We zijn aangesloten bij de DSI en KiFiD

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.