Update tbv clientprofiel

Update cliëntprofiel pensioenbeleggen

Door wet- en regelgeving zijn wij verplicht om per drie jaar te controleren of de beleggingen nog aansluiten op uw persoonlijke- en financiële situatie. Daarvoor hebben wij onderstaande vragenlijst opgesteld. Op basis van uw antwoorden komt er een risicoprofiel uit die het beste aansluit bij u. Mocht dit niet overeenkomen met uw huidige profiel, nemen wij contact met u op om dit te bespreken.

Alvast bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Ik realiseer mij dat een gemiddeld rendement samen gaat met grotere afwijkingen op de korte termijn

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.