lidia-zajdzinska-L7_Wn7dtD_s-unsplash

Hoe is het nu met…? René Schoutens

vrijdag 9 juni 2023

In oktober 2022 is René gestart als Associated Partner bij Comfort Vermogensbeheer. Goed om na ruim een half jaar eens te vragen hoe het René tot nu toe bevalt bij Comfort.

Rene

Je bent nu ruim een half jaar aan de slag bij Comfort, hoe bevalt het?

Sinds mijn komst bij Comfort voelt het als een warm bad met fijne en vooral professionele collega’s. Het is ook fijn om weer midden in het beleggingsproces mee te kunnen draaien en je eigen expertise met anderen te kunnen delen.

Wat is je rol bij Comfort en wat heb je in de afgelopen tijd allemaal gedaan?

Mijn rol is voornamelijk acquisitie, dus het zoeken naar potentiële klanten en deze zoveel mogelijk bezoeken, kennismaken en kijken of we een fit kunnen vinden. Ik richt mij voornamelijk op ondernemers die al een mooi bedrijf hebben opgebouwd en in een periode terecht zijn gekomen dat er gedacht wordt over opvolging of verkoop van het bedrijf. Maar het kan ook zomaar zijn dat een bedrijf of privépersoon ruim in zijn liquide middelen zit en de huidige inflatie en belastingdruk niet kan bijbenen, ook daar hebben we mooie oplossingen voor.

Waarom is het zo leuk om een rol te spelen in de acquisitie bij een bedrijf als Comfort?

Het meewerken in een relatief kleine groep dedicated mensen (sorry voor de Engelse term) geeft energie en een familiegevoel. Omdat ik veel buiten kantoor ben is het fijn om te weten dat er altijd collega’s op kantoor zijn om op terug te kunnen vallen.

Waarom kan je mensen aanbevelen om bij Comfort te gaan beleggen?

Ik zou het iedereen aan kunnen bevelen om bij ons te komen beleggen, we zijn echt een team dat onze klanten op de best mogelijke manier bedient. Je komt in een flexibele, oplossingsgerichte organisatie terecht met een goed trackrecord waar je gewoon naar kan bellen of langs kunt komen zonder poespas. Een voordeel is ook dat we zelf ondernemers zijn en zelfstandig beslissingen kunnen nemen die goed zijn voor onze klanten.

Wat doe je naast je activiteiten bij Comfort nog meer in het dagelijks leven?

Ik heb nogal een grote tuin en dus zit ik regelmatig op mijn trekker om de boel niet te veel te laten verwilderen, verder rijd ik graag op mijn motorfiets en word ik blij van een skivakantie. Je kunt mij ook vinden op de golfbaan en zingen bij de Boezemboys uit Noordeloos is ook leuk om te doen. We zijn net bij het programma ZING op TV geweest en door naar de volgende ronde!

rene 4

Bekijk meer actualiteiten

Volg nu de laatste ontwikkelingen op de financiële markten, door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.