René

René Schoutens

Samen met mijn vrouw Mariette wonen wij met veel plezier al meer dan 15 jaar in onze verbouwde boerderij in Noordeloos. Het is de kunst om heel goed te luisteren wat iemand wil en wat voor doelen iemand gesteld heeft. Alleen dan kun je een passend advies geven hoe je het best met je vermogen kunt omgaan. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Mijn reeds lange ervaring vindt zijn oorsprong als ik in 1982 bij de toenmalige AMRO Bank begin. Het grootste deel speelt zich af bij Private Banking als Head Institutional Banking en Trading, afdelings directeur Financial Plannning en later nog 10 jaar Kantoor Directeur bij van Lanschot Bankiers.

Mijn vrije tijd wordt gevuld door Tuinieren, golfen, motorrijden en ik ga graag met skivakantie. Tevens zit ik nog in de Raad van Toezicht van World Annimal Protection. Een gevleugelde uitspraak van Gandhi is: De grootheid van een natie kan worden beoordeeld door de manier waarop de dieren worden behandeld.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.