Chris van der Woel_20210106 (2)

Chris van der Woel

Na de middelbare school heb ik gekozen voor de brede studie Finance & Control, aan de Avans Hogeschool in Breda. Tijdens deze studie ben ik al in contact gekomen met de beleggingswereld, waar we bij een project met fictief geld konden gaan beleggen. De interesse is toentertijd ontstaan, alleen ik had er verder nog niks mee gedaan. Na het behalen van mijn diploma heb ik twee jaar gewerkt bij een detacheringsbureau voor financials.

In deze periode ben ik ook zelf begonnen met beleggen en ben ik me steeds meer gaan verdiepen in dit vakgebied. Relevante boeken lezen, podcasts luisteren en beleggingswebsites afstruinen. Hierdoor werd mijn interesse in beleggen als maar groter. Ik had het er steeds meer over met mensen in mijn omgeving en begon soms ook wat zaken uit te leggen. Vanaf dat moment ben ik gaan nadenken of ik dit als werk kon gaan doen en vanaf begin 2022 kan dat dus, in mijn huidige rol als Vermogensbeheerder. Hier kan ik mijn interesses in de financiële markten én in de mens goed combineren.

Ik ben de middelste in een gezin met drie jongens en woonachtig in Oosterhout. In mijn vrije tijd ben ik geregeld op het voetbalveld te vinden bij Sco en vind het ook zeker niet erg om daarna nog even gezellig te blijven in de kantine. Ik ga daarnaast graag naar verschillende soorten muziekfestivals en ik kan ook zeker genieten van een goed boek. Hierbij gaat mijn voorkeur uit naar waargebeurde verhalen.

Ik kijk ernaar uit om mezelf te ontwikkelen in dit vakgebied en uiteindelijk veel klanten te helpen met het bereiken van hun financiële doelstellingen.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.