MV--20210707-0323_HR

Cora Teeuwen

Bij Van Lanschot Bankiers ben ik begonnen als directiesecretaresse van kantoor Breda en later doorgestroomd naar het Beleggingsadviesteam als Assistent Private Banker. Hier heb ik ervaring opgedaan met beleggingsadvies en vermogensbeheer. De afgelopen jaren heb ik als management assistente gewerkt voor een Multi Family Office, waar ik een breed takenpakket had.

Het contact met klanten en het verhaal achter de klant maakt het werk zeer interessant. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel en het werken voor en met mensen geeft mij voldoening. Ik vind het belangrijk en nuttig om organisatorische taken uit te voeren en ervoor te zorgen dat ook intern alles soepel verloopt.

Ik ben getrouwd met Paul en heb een dochter en zoon. In mijn vrije tijd tennis en wandel ik graag. Een avond gezellig naar het theater en uit eten gaan met familie en vrienden vind ik leuk. Daarnaast maak ik mooie reizen en ga ik graag op wintersport.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.