DSC_0011 (4)

Fons Schraauwers

Het contact met de klant maakt voor mij dit werk waardevol. Vertrouwen. Dat is waar het om draait. Onze relaties vertrouwen ons hun vermogen toe, daar ga je dus uiterst zorgvuldig mee om. In de loop van de jaren deel je nogal iets met elkaar; los van alle financiële en fiscale zaken, ken je ook de familie vaak goed en weet je wat er speelt. In goede en in minder goede tijden. Het betekent veel voor me dat ik een groot aantal klanten al vele tientallen jaren begeleid. Vaak zelfs 3 generaties: grootouders, ouders en kinderen. Daar doe ik het voor.

Wanneer ik niet voor m’n klanten aan de slag ben, ga ik graag op reis. Ik heb m’n hart verloren aan Azië; de cultuur, de mensen, de landschappen… Zo fijn als de zon is, zo geniet ik ook van de sneeuw! Wintersport, altijd een mooie vakantie om naar uit te kijken: sportiviteit en gezelligheid gecombineerd.

Al een groot aantal jaren ben ik zelfstandig ondernemer. In de jaren ‘90 van de vorige eeuw zette ik een vermorgensbeheertak op bij het financieel adviesbureau waarvan ik compagnon was. In 2000 werd dit bureau verkocht aan Meeús Vermogensbeheer. Tien jaar later nam ik samen met collega Paul van den Hout de aandelen van Meeús over en gingen we samen verder onder de naam Schraauwers van den Hout & Partners Vermogensbeheer. Nu is het weer tijd voor de volgende stap: het samengaan met Havika Vermogensbeheer. Daar ben ik blij mee. Jongens met een mentaliteit die bij ons past: gedreven en ambitieus, inhoudelijk sterk, maar bovenal betrouwbaar en mensgericht. Ik heb zin in de toekomst.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).