MV--20210707-0059_HR

Gerbert Klop

Een bevlogen Economie-docent op mijn middelbare school was een fanatiek belegger. Zijn verhalen en ervaringen wakkerden mijn interesse aan voor beleggen. Na mijn studie Bedrijfseconomie heb ik zelfs een tijd als optiehandelaar op de beursvloer gewerkt, compleet met het geschreeuw én de veelkleurige jasjes.

In mijn huidige werk als zelfstandig vermogensbeheerder komt voor mij alles bij elkaar: mijn liefde voor beleggen, het bezig zijn met je relaties – wat beweegt hen en hoe kan ik daar de portefeuille op aan laten sluiten – en het ondernemerschap.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop en het theater. Toneel, muziek of cabaret, het is altijd leuk in het theater.

Ook sport vinden we belangrijk. In de winter gaan we met onze dochters graag op wintersport in Oostenrijk. Onze ideale tijd is een combinatie van actief skiën, maar zeker ook genieten van lekker eten en de gezelligheid ná het skiën! Daarnaast vind je me regelmatig naast het hockeyveld om onze jongste dochter aan te moedigen. En… dat is te gek met twee meiden… we pikken wel eens een thuiswedstrijd van Feyenoord mee. Hand in hand, kameraden…

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.