MV--20210709-0530_HR

Guido van Hattem

Samen met Deborah, Abel, Milou en niet te vergeten onze 2 eigenwijze poezen Mimi en Casper, woon ik in Gorinchem.

Vermogensbeheer is een bijzonder vak, waarbij ik risicobeheersing net zo belangrijk vind als het benutten van kansen. Ik voel het als mijn verantwoordelijkheid om de samenhang, de relatie tussen rendement en risico, op een open en professionele manier toe te lichten aan mijn relaties. ‘Een eerlijk verhaal over rendement en risico’ noem ik dat ook wel eens. Jammer genoeg hoor ik te vaak dat dat stuk niet benoemd wordt. Met alle gevolgen van dien...

Vermogensbeheer is ook een prachtig vak! Je kunt het op zó veel verschillende manieren invullen. Waar ik grote waardering voor heb, zijn de fundmanagers die op een alternatieve manier rendement weten te genereren. De zogenaamde Alternatieve Beleggingen. Ik volg hen met bewondering en plezier.

Als ik vrij ben, sta ik graag op de golfbaan. Een heerlijke bezigheid. Het buiten zijn, in de natuur zijn… heel ontspannend. Maar tijdens wedstrijden… dan komt de andere kant van mij naar boven. Dan is daar ineens die fanatiekeling, de competitieve Guido. Dan wil ik ook winnen!

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.