MV--20210707-0469_HR

John den Otter

Al 30 jaar werk ik in de financiële sector. Waar ik eerst vooral als Private Banker werkzaam was en op de voorgrond werkte, werk ik de laatste jaren wat meer de achter de schermen. Ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt en dat onze relaties erop kunnen vertrouwen dat het allemaal goed geregeld is. Belangrijk. Misschien kun je me het best omschrijven als een ‘manusje van alles’, met een groot hart voor de klant.’

Ik woon al 25 jaar met veel plezier in Werkendam, samen met mijn vrouw Sandra, onze zonen en Snoet, onze Boomer van 9 jaar. Hoewel hij al enigszins op leeftijd en liever lui dan moe is, vergeet hij zijn leeftijd zodra we een wandelingetje gaan maken; dan staat hij al bij de voordeur voordat ik m’n jas aan heb.

Onze tuin is mooi met de bloeiende bloemen en planten. Het is een prachtig gezicht, ik geniet er elke keer van, maar het kost ook veel tijd en energie. Waar mijn vrouw en kinderen dan weer blij mee zijn, want zij vragen soms of het misschien íetsje rustiger kan in huis.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.