MV--20210707-0544_HR

Leendert-Jan Visser

Bouwen, dat is het liefste wat ik doe. Nee, niet met mijn handen; dat is aan mij niet besteed. Maar bouwen aan een organisatie, samen met anderen. Met een duidelijk doel voor ogen. Denkend vanuit het gemeenschappelijke belang en met oog voor de belangen van het individu. Een ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel.

Op die manier ben ik vanaf mijn jeugd actief betrokken bij en heb ik deelgenomen aan allerlei besturen en commissies. Van jeugdcoördinator in een kerkbestuur tot jongerencoach van een plaatselijke basketbalclub en van een landelijk opererende stichting tot de activiteitencommissie ‘om de hoek’.

Ik geniet ervan om te verbinden. Mensen met elkaar in contact brengen zodat gezamenlijk meer bereikt wordt dan waartoe het individu alleen in staat is.

Het geeft me heel veel voldoening om ertoe bij te dragen dat kwetsbare mensen tot hun recht komen. Uitgaan van hun mogelijkheden en hun kansen zodat ze op hun eigen manier een plaats in de samenleving krijgen. Denken in kansen; mijn glas is altijd halfvol.

Hoewel ik zelf al een tijd niet meer actief sport, zijn de zaterdagmiddagen op de tribune bij ‘De Kozakken’ voor mij een moment van ontspanning: genieten van het voetbalspelletje en het gezelschap. Ik ga ook graag naar de sporthal om naar mijn zoon te kijken die basketbalt bij BC Virtus. Dat is mijn ‘cluppie’ waar ik vroeger zelf speelde. Prachtig om zijn ‘moves’ te zien zoals ik ze destijds zelf maakte.

Mijn gezin (Willie mijn vrouw, Sabine, Nienke en Rik) is me dierbaar. En hoewel ik over het algemeen behoorlijk druk ben, geniet ik van de momenten samen. Vooral de vakantieperiodes koester ik.

Het verhaal achter de mensen boeit me. Horen hoe iemand is gekomen tot wat hij is. Uiteindelijk zijn we een product van wat we hebben meegemaakt.

De passie voor cijfers en ‘handel’ voert terug tot mijn jonge jaren. Ik trok van huis tot huis om zelfgeplukte boeketten te verkopen om vervolgens met het potje geld naar de bank gaan om bij te schrijven. Ik ervaar het als een voorrecht om nu in mijn werk beide passies te combineren; mensen en cijfers.

Graag ga ik met u in gesprek om nader kennis te maken en om uw verhaal te horen. Er is voldoende om het over te hebben!

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.