MV--20210707-0192_HR

Patrick Zuijderwijk

Al in mijn jonge jaren was ik gefascineerd door beleggen. Hoe te gek is het dan als je er je vak van kunt maken? Geen dag is hetzelfde op de beurs. De dynamiek die er heerst, wereldwijd, is enorm. Als je dan de rust weet te bewaren en geduld hebt, dan leidt dat tot mooie resultaten. Dat vind ik mooi om te zien en te ervaren. Elke dag weer.

20 jaar heb ik bij een grote bank gewerkt, onder andere als beleggingsspecialist en als manager van een beleggingsteam in Rotterdam en Breda. Met veel plezier. Maar toch zat die droom van het zelfstandig ondernemerschap altijd in een hoekje van mijn hoofd. Tot daar het moment was dat ik partner kon worden bij Comfort Vermogensbeheer. Geen seconde heb ik geaarzeld. Sinds 1 april 2019 maak ik deel uit van het team en dat maakt me trots.

Samen met Lisette en onze zonen Rick en Martijn wonen we in Breda; een heerlijk bourgondisch groot dorp zoals ik het noem. Gezellige café's, eettentjes en terrassen. Die sfeer vraagt echter óók om wat activiteit; je vindt me dan ook regelmatig in de sportschool, ik hou van hardlopen en van wandelen. Dat doe ik het liefst in een bergachtige omgeving; ik hou wel van wat uitdaging. Daarnaast sta ik graag langs de lijn bij het voetbal van onze twee zoons.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.