DSC_0027 (5)

Paul van den Hout

In mijn werk als vermogensbeheerder komt mijn liefde voor beleggen en mijn interesse in de mens samen. Beleggen gaat namelijk vooral om de mens. Natuurlijk, cijfers zijn belangrijk, maar het gaat erom wat een relatie straks wil bereiken. Waar hij van droomt, waar hij van wakker ligt en wat zijn wensen zijn. Als je vervolgens samen aan die doelstellingen gaat werken en het doel komt na jaren in beeld, dan word ik daar erg gelukkig van: dat je daaraan hebt kunnen bijdragen. Omdat beleggen over de lange termijn gaat, maak je samen mooie dingen mee, maar beleef je ook samen de mindere tijden. Dan is een vertrouwensrelatie met je opdrachtgever van groot belang.

Ik sta graag achter de pannen. Ik ben lid van een kookclub, maar kook ook graag thuis. Geen standaard recepten, maar niet alledaagse dingen. De ene keer met een Oosters tintje, dan weer Spaans, Frans of Italiaans… als het maar lekker is én gecombineerd wordt met een glaasje wijn. Zeer geliefd is mijn paella; in de zomer maak ik een grote pan en mijn kinderen genieten dan volop.

Als je van lekker houdt, moet je ook een beetje fit blijven. Ik vind het heerlijk om een mooie fietstocht te maken rondom Den Bosch, maar ik geniet ook van golf. Aan de slag in de natuur. En… ik neem risico’s die sóms beloond worden. Met golfen neem ik risico’s die ik in mijn vak nooit zou nemen. Ik zie met golf meer kansen dan gevaren!

Daarnaast ben ik nu ook opa van een kleinzoon en is de tweede kleinzoon op komst. Ik verheug me er nú al op dat we samen naar de Efteling kunnen gaan en naar hun sportwedstrijden kunnen gaan kijken. Net zoals we dat ook vroeger met onze kinderen deden…

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).