Paul

Paul van den Hout

Het werkzame leven van Paul begon halverwege de jaren ’70 in een heel ander beroep, namelijk als docent bij het voormalige Instituut voor Doven in Sint Michielsgestel. Na 24 jaar heeft Paul in het jaar 2000 een carrièreswitch gemaakt naar vermogensbeheerder en was hij in dienst getreden bij Meeùs aan de Willemsstraat in Breda, waar hij een collega werd van zijn zwager Fons Schraauwers.

Het ondernemerschap begon voor Paul in 2010 toen hij samen met Fons Schraauwers en Marc Pullen de kans kreeg om de vermogensbeheertak van Meeùs over te nemen en zijn zij Schraauwers Van den Hout & Partners Vermogensbeheer begonnen. Het bleek een vliegende start te zijn van een succesvol bedrijf waarbij in 2012 ook Gerbert Klop als vermogensbeheerder is aangesloten. Eind 2019 vonden Paul en Fons gezien hun leeftijd het dan ook een mooi moment om het bedrijf over te dragen aan een jongere generatie ondernemers en is Comfort Vermogensbeheer ontstaan.

Paul voelt zich nog steeds verbonden met Comfort en volgt de financiële markten op de voet. Hij zet zich daarom ook graag in als ambassadeur van Comfort Vermogensbeheer.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.