Foto artikel paul

Paul van den Hout met pensioen

vrijdag 13 januari 2023

Op 31 december jongstleden was het zover: Paul van den Hout is met pensioen gegaan en heeft zijn laatste dag gewerkt bij Comfort Vermogensbeheer. Met een lach en waterige ogen hebben we op feestelijke wijze afscheid genomen van onze zeer gewaardeerde collega Paul. Paul heeft onlangs de 68 jarige leeftijd bereikt en heeft een prachtige carrière achter de rug. Alle reden om van een welverdiend pensioen te gaan genieten!

Het werkzame leven van Paul begon halverwege de jaren ’70 in een heel ander beroep, namelijk als docent bij het voormalige Instituut voor Doven in Sint Michielsgestel. Na 24 jaar heeft Paul in het jaar 2000 een carrièreswitch gemaakt naar vermogensbeheerder en is hij in dienst getreden bij Meeùs aan de Willemsstraat in Breda, waar hij een collega werd van zijn zwager Fons Schraauwers.

Het ondernemerschap begon voor Paul in 2010 toen hij samen met Fons Schraauwers en Marc Pullen de kans kreeg om de vermogensbeheertak van Meeùs over te nemen en zijn zij Schraauwers Van den Hout & Partners Vermogensbeheer begonnen. Het bleek een vliegende start te zijn van een succesvol bedrijf waarbij in 2012 ook Gerbert Klop als vermogensbeheerder is aangesloten. Eind 2019 vonden Paul en Fons gezien hun leeftijd het dan ook een mooi moment om het bedrijf over te dragen aan een jongere generatie ondernemers en is Comfort Vermogensbeheer ontstaan.

Wij hebben Paul leren kennen als een integere, warme en humoristische persoonlijkheid waarmee het fijn werken was. We danken Paul voor de fijne jaren waarin we met elkaar hebben mogen samenwerken en wensen hem veel succes en plezier voor de periode na zijn werkzame leven. Paul heeft veel hobby’s, zoals onder andere golfen en koken, dus dat zal zeker gaan lukken.

Deel dit bericht via

Bekijk meer actualiteiten

Volg nu de laatste ontwikkelingen op de financiële markten, door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.