luc-van-loon-IGFaSal4jmQ-unsplash

Afscheid Fons Schraauwers

vrijdag 4 december 2020

Door: Patrick Zuijderwijk

Over ruim drie weken is het zover en gaat onze zeer gewaardeerde collega Fons Schraauwers ons bedrijf verlaten. En met een heel goede reden: Fons heeft inmiddels al weer enkele maanden de AOW gerechtigde leeftijd bereikt en heeft een prachtige carrière van ruim 45 jaar achter de rug. Alle reden om van een welverdiend pensioen te gaan genieten!

Picture1

Het werkzame leven van Fons begon bijna een halve eeuw geleden bij de toenmalige Amro bank In Amsterdam. Toen in 1991 de fusie met ABN gestalte kreeg is Fons in dienst getreden bij Adviesbureau Van Engelen, om vervolgens in 1993 mede eigenaar te worden van dit bedrijf. In 2000 heeft Fons Adviesbureau Van Engelen en Timmermans verkocht aan Meeùs en is hij daar in dienst getreden om de vermogensbeheertak vorm te geven.

Het ondernemerschap bleef echter trekken en in 2010 greep hij samen met Paul van den Hout en Marc Pullen de kans om de vermogensbeheertak van Meeùs over te nemen en zijn zij Schraauwers Van den Hout & Partners Vermogensbeheer begonnen. Het bleek een vliegende start te zijn van een succesvol bedrijf waarbij in 2012 ook Gerbert Klop als vermogensbeheerder is aangesloten. Toen de 65 jarige leeftijd van Fons in zicht kwam was het dan ook een mooi moment om het bedrijf te verkopen aan een jongere generatie ondernemers en is Comfort Vermogensbeheer ontstaan.

Wij hebben Fons leren kennen als een integere, deskundige en doelgerichte collega waarmee het fijn werken was. We danken Fons voor de fijne jaren waarin we met elkaar hebben mogen samenwerken en wensen hem veel succes en plezier voor de periode na zijn werkzame leven.

Deel dit bericht via

Bekijk meer actualiteiten

Volg nu de laatste ontwikkelingen op de financiële markten, door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.