scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash

Even voorstellen: de namen en gezichten achter de vermogensbeheerders van Comfort Vermogensbeheer

vrijdag 10 juni 2022

We stellen ons graag nog even aan u voor:

Ik ben John den Otter en sinds 2016 werkzaam bij Comfort, destijds nog Havika. Ik heb een achtergrond bij de Rabobank waar ik 27 jaar werkzaam geweest ben als adviseur. Begonnen als hypotheekadviseur ben ik daarna een periode fulltime beleggingsadviseur geweest. Vanaf 2004 heb ik de switch gemaakt naar financieel adviseur en de laatste periode als private banker met een eigen klantengroep.

Door een mooie groei van het bedrijf, inmiddels Comfort Vermogensbeheer, ben ik, Cora Teeuwen, er 1 januari 2021 bijgekomen. Ik heb ruime ervaring in de financiële sector opgedaan en 15 jaar als secretaresse en assistent private banker bij Van Lanschot Bankiers gewerkt. Vervolgens heb ik een aantal jaren gewerkt voor een Multi Family Office, waar ik medeverantwoordelijk was voor de administratieve- en commerciële ondersteuning van de directie.

In 2021 zijn wij opnieuw gegroeid als bedrijf en als gevolg daarvan is er uitbreiding gekomen in het team van ondersteuners. Sinds januari van dit jaar ben ik, Marion Kant, in het team erbij gekomen. Na mijn HBO-opleiding in Breda ben ik werkzaam geweest in de sociale media wereld. Deze ervaringen neem ik mee bij het beheer en onderhoud van de websites. Door mijn achtergrond breng ik dynamiek in het team.

Op de foto ziet u respectievelijk John den Otter, Marion Kant en Cora Teeuwen
Op de foto ziet u respectievelijk John den Otter, Marion Kant en Cora Teeuwen

Wij werken alle drie parttime, 24 uur per week. Daardoor is er iedere werkdag minimaal 1, en vaak 2 van ons aanwezig voor de werkzaamheden en om u te woord te kunnen staan.

Onze taken bestaan uit:

 • Ondersteuning vermogensbeheerders
 • Openen van nieuwe rekeningen
 • Vastleggen van uw gegevens
 • Dossiervorming
 • Rapportage en facturatie
 • Beheer en onderhoud website

U kunt ons bellen of mailen als u vragen heeft over bijvoorbeeld:

 • Uw wachtwoord of over inloggen op de site
 • Overboekingen
 • Adreswijziging/wijziging emailadres
 • Afspraak maken met uw adviseur
 • Opvragen jaaropgaven

We zijn u graag van dienst!

Bekijk meer actualiteiten

Volg nu de laatste ontwikkelingen op de financiële markten, door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.