1

Het Comfort Vermogensbeheer Beleggingsseminar

vrijdag 7 oktober 2022

Op maandag 19 september verzorgde Comfort Vermogensbeheer het eerste beleggingsseminar voor klanten en genodigden bij Louwman’s Toyota World te Raamsdonksveer.

3

Ook nadat een groot deel van de collectie auto’s in 2010 is verhuisd naar het Louwman museum in Den Haag, staan in Raamsdonksveer nog steeds heel veel auto’s. De gasten werden dan ook ontvangen tussen de rijen auto’s.

1

Na het welkomstwoord door Leendert-Jan Visser, gaf beleggingsanalist en beurscommentator Corné van Zeijl van Actiam een boeiende lezing over de stand van de economie, de rol van de centrale banken en de financiële markten.

2

De tweede lezing werd verzorgd door Jeroen Bakker van Mint Tower Capital Management over hun beleggingsfonds op basis van volatiliteitsstrategieën.

Daarna kon iedereen napraten onder het genot van een hapje en een drankje en langs de collectie auto’s wandelen.

4

De meer dan 100 gasten beoordeelden het seminar gemiddeld met 4,4 punten van de maximaal 5 te vergeven punten. Deze beoordelingen maken het voor ons duidelijk dat het Comfort Vermogensbeheer Beleggingsseminar zeker geen eenmalige aangelegenheid hoeft te zijn geweest.

IMG_0736

Bekijk meer actualiteiten

Volg nu de laatste ontwikkelingen op de financiële markten, door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.