image1

Het team van Comfort Vermogensbeheer breidt uit met een Junior Vermogensbeheerder

vrijdag 10 december 2021

Door: Patrick Zuijderwijk

Nu 2021 al weer bijna ten einde loopt breekt er een moment aan om kort terug te kijken op 2021 en vooral vooruit te kijken naar het nieuwe jaar 2022. Het afgelopen jaar is een bijzonder jaar geweest, vooral omdat we voor het tweede achtereenvolgende jaar te maken hebben gehad met de gevolgen van de corona pandemie. Inmiddels hebben we ons in Nederland en in andere landen wel steeds meer aan kunnen passen om ondanks de aanwezigheid van het virus, toch zo veel mogelijk door te kunnen werken en samenleven. Thuis werken is inmiddels voor heel veel mensen gewoon geworden en dit heeft er mede voor gezorgd dat onze economie heel goed heeft kunnen herstellen van de terugslag in 2020. Ook in veel andere Europese landen en de VS is dit het geval waardoor de economische groei over 2021 zeer fors zal zijn.

Hoewel het jaar nog niet geheel ten einde is kunnen we als Comfort Vermogensbeheer ook met gepaste trots terugkijken op de mooie groei van ons bedrijf in 2021. We hebben veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en de beleggingsrendementen voor onze klanten over 2021 zien er tot op heden ook erg goed uit. Om de verdere groei van Comfort Vermogensbeheer vorm te geven komt per 1 januari 2022 Chris van der Woel het team van Comfort versterken in de rol van Junior Vermogensbeheerder.

Chris is 24 jaar, komt uit Oosterhout en heeft na zijn studie Finance & Control aan Avans Hogeschool in Breda een tweetal jaren gewerkt als recruiter voor de financiële sector. Chris heeft veel affiniteit met beleggen en zal bij Comfort zijn passie verder vorm kunnen geven in zijn rol als Junior Vermogensbeheerder.

image1

Chris zal binnen Comfort met alle aspecten van het vak van vermogensbeheerder kennis gaan maken en zal met zijn verfrissende kijk en enthousiasme een mooie bijdrage gaan leveren aan de verdere groei van Comfort Vermogensbeheer. Wij wensen Chris dan ook heel veel succes en plezier bij ons bedrijf!

Bekijk meer actualiteiten

Volg nu de laatste ontwikkelingen op de financiële markten, door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.