kunst

Kunst in het Financieel Plaza

maandag 7 september 2020

Sinds begin deze maand zijn er diverse kunstwerken te zien in de ruimtes van het Financieel Plaza en specifiek in de kantoorruimtes van Comfort Vermogensbeheer. Kunstenaar en klant van Comfort Vermogensbeheer Guus Rombouts heeft een aantal van zijn werken tijdelijk geëxposeerd in de verschillende kantoorruimtes. Rombouts werk bestaat uit een samenspel van metalen en delen van gebruiksvoorwerpen die tot een nieuwe eenheid zijn gevormd. Bij elk werk hoort een titel en een kort gedicht waarmee het totaal een bijzonder en uitdagend geheel vormt.

kunst

Via zijn website www.rombouts.net is meer van het werk en de achtergrond van Guus Rombouts te vinden.

Deel dit bericht via

Bekijk meer actualiteiten

Volg nu de laatste ontwikkelingen op de financiële markten, door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Comfort Vermogensbeheer heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), valt onder toezicht van De Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de Beleggerscompensatieregeling (BCR), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en Dutch Securities Institute (DSI).

RISICO'S VAN BELEGGEN: Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Voordat u gaat beleggen is het belangrijk dat u zich door ons laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen.